Torben Redder

CEO & Founder

tr@sensora.dk  +45 29 72 44 03 

DTU Science Park
Diplomvej 381
DK-2800 Lyngby

Claus Virmer

CTO & Founder

cv@sensora.dk  +45 40 75 80 04

DTU Science Park
Diplomvej 381
DK-2800 Lyngby

Nicolai Lundgaard

Software Developer & Founder

nl@sensora.dk  – 

DTU Science Park
Diplomvej 381
DK-2800 Lyngby

 

 

 

Vores Mission..

 

Vi vil være en attraktiv partner for skadedyrsfirmaer, som ønsker at levere den bedst mulige sikring mod skadedyr til slutkunderne.

Vi vil levere en attraktiv løsning til slutkunder, som ønsker digital 24/7 overvågning af rotter og mus i deres virksomhed og produktionsanlæg. På denne måde vil vi hjælpe slutkunder med risikostyring.

 

Sådan startede det..

 

SENSORA blev stiftet i 2017 med det formål at udvikle en digital trådløs sensorløsning. Med stifternes brede pallette af erfaring blev en lang række forretningsområder analyseret og skadedyrsbranchen valgt.

Efter talrige møder med skadedyrsfirmaer og deres kunder, stod det klart at der var behov for en trådløs sensorløsning til rottekasser. Minimumskravene var en løsning, der kunne se forskel på mus og rotter og ikke gav falske alarmer pga, eks. blade eller snegle. Løsningen skulle samtidig have en attraktiv pris, lang levetid på batteri og være plug and play.

 

Udviklingsarbejdet har resulteret i den patenterede sensorløsning SENSORA RAT1.

 

Vi havde så god succes med udviklingen, at vi blev udvalgt til at deltage i Danish Tech Challenge 2017, et højt profileret acceleratorprogram støttet af Industriens Fond.

SENSORA har løbende fået anerkendelse og støtte fra en række fonde, herunder “Seal of Excellence” fra Europa Kommisionen. Senest er Borean og Christian Nielsens fond gået ind med en stor investering.

 

 

Overrækkelse af legat fra Alexander Foss’ industrifond 2017